Лора Караджова

Област: Музика   

Секси блонди, хулиганка с леко нацупени устнички - това е Лора Караджова. Тя е известна с три неща: дъщеря е на Данчо Караджов от група «Сигнал», пее и е гадже на Део.

Лора е родена в София през 1982г., зодия стрелец. Въпреки, че от години взима участие в различни музикални проекти тя става популярна през 2001 година с Ball Face. Най-хитовите им парчета са “Нека да е лято“ и „Гушкай ме“. От тогава са и първите й съвместни проекти с Ъпсурт –“Пунта”, “Стига Фира”.

По-късно продължава работата си с Ъпсурт и взема учстие в националното им турне. Участва и в култовото им парче “Звездата”. Лора записа песен и с Arlet for Art -"Never stop". През 2007 година Лора пуска на музикалния пазар първото си самостоятелно парче « Моя собсвтвена игра». Във видеото тя небрежно си скача на ластик, облизва близалки по много секси гащички, в компанията на приятелката си Диляна Попова и други горещи мацки.

Миньончето определено може да позира и го доказа пред фотографите на Maxim. Тя се снима за списанието на фона на открит басейн в столицата, а фотосите естествено са много предизвикателни. Лора обаче не спря до тук и снима и за Плейбой. Списанието излезе малко след като Део спечели VIP Brother.