Златка Райкова

Област: Модели   

Златка Райкова е една от светските личности, "известни с това, че са известни". Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че аз работя като Златка, тъй като не съм нито фолкпевица, нито манекенка". Палавата Златка проби в родния шоубизнес, показвайки прелести за “Плейбой”. Славата не закъсня, когато върху перфектния й бюст беше положена лентата на “Playmate Of The Year 2007”.

За да си подсигури по-широка популярност, Златка взе участие и в риалитито “Островът на изкушението”. Миската бе сред най-атрактивните изкусителки и доказа, че не й е трудно да изпълни задачата си в шоуто, понеже прелъстяването й е най-силната страна и в живота. Изкусителката иска да се занимава с телевизия и да води собствено шоу. Междувременно тя се набърква в скандал след скандал и така печели все по-голяма популярност.

Медийният интерес към нея достигна до пиковата си точка по време на прословутия им спор с младата майка Алисия, който приключи със закани за съд от страна на фолк певицата. Като че ли това малко поуплаши изкусителката, която заяви, че ще сменя имиджа и ще става примерна дама. Причина за смяната на курса е и приятелят на Златка - самбистът Благой Иванов, който е с една година по-малък от нея и предпочита по-кротка половинка.