Александра Раева

Област: Медийни   

Бившата вокалистка от "Шоуто на Слави" Александра Раева е родена в София под знака на зодия Везни на 24 септември 1980 г. Родителите й - Илия Раев и Наталия Бардская, са актьори. Александра е завършила две средни образования - музикално училище с пиано и оперно пеене и техникум по текстил. В настоящия момент е студентка в художествената академия, специалност рекламен дизайн.

Талантливата красавица се реализира и в музикалния, и в модния бизнес. На 25 септември ‘07 г. Александра Раева откри официално първия магазин, съвместно с братовчедка си Малена, с марката „АGGATA” в София. На Алекс й беше необходима около година, за да реализира своята мечта – създаването и лансирането на собствена модна линия. Есенно – зимната колекция на “AGGATA” беше представена с нестандартно ревю от топмодели на XGround, гримирани с последните модни тенденции на “Bourjois”. Концепцията на марката е изградена с идеята да се погрижи за цялостната визия на дамите. Тоалетите с марка “AGGATA” са casual, спортноелегантни и вечерни. Kъм тях има широка гама от аксесоари и чанти. Александра Раева посрещаше гостите си във вечерен тоалет на марката.

Алекс Раева много е една от най-изменчивите визуално дами в БГ. Ту е руса, ту - с червена коса, ту откровена брюнетка, Алекс варира в килограмите си като никоя друга звезда на БГ хайлайф небосклона. Не случайно тя е безспорната носителка на награда за най-успешна промяна на имиджа на "Pantene Beauty Awards".

Алекс се влюби в бизнесмена Камен Атов и дори заговориха за брак. Тя щеше да е третата съпруга на Камен. Нещата между тях обаче не потръгнаха. Алекс отслабна с 15 кг и определи "рецептата" за вталената си фигура Алекс така: "Тормоз, низ от предателства, включващи дори физическо посегателство. Мина и замина бурята в сърцето ми. Сама съм, преживяното до известна степен ме накара да се капсулирам. Отдадох се изцяло на дайвинга, скоро ще получа сертификат за инструктор и заминавам за Австралия, на Големия коралов риф. Тук се задушавам и всичко ми е гнусно."

Тя споделя, че връзката й с Камен е била най-силната връзка в живота й, която я е променила изцяло. "За пръв път представих мъж пред родителите си, заявих им своя интерес към много по-възрастни от мен мъже" - откровена е Алекс. "Аз бях излязла от една връзка, чувствах се прецакана и ограбена. На всичкото отгоре трябваше и да я пазя в тайна. С Камен за първи път ми се случи да хвана мъж за ръка на улицата. Разплаках се" - доверява тя. Красивата приказка на Алекс обаче има тъжен край. "Той се отказа от мен и аз си тръгнах. Преживях го така, сякаш е умрял. Просто той не е бил този човек, който съм обикнала и продължавам да обичам, доизмислила съм го. И когато показа истинския си характер и същност, нямаше никаква надежда да остана с него." Алекс обаче категорично отрича слуховете за прекъсната бременност от Камен. "Аз толкова искам да имам дете, че бих се похвалила, ако ми се случи да забременея. Почти на 30 съм, готова да родя дете и след като Камен не се оказа достоен да му бъде баща, може би ще прибегна до епруветка. Светът толкова се е извратил, че може би е по-добре една жена като мен да постъпи така, отколкото да остане с женкар и грубиян заради детето."

Певицата казва, че много от жените я мразят, дори и нейни близки. "Сигурно нямаше да е така, ако бях блондинка с цици, вървежна мадама. Аз обаче съм флиртаджийка, която може да накара всеки мъж да си загуби ума, и то не с външност и с фръцкане, а с това, което имам на втория етаж." По отношение на модната й марка, Алекс казва, че е решила да работи съвместно с талантливата дизайнерка Мира Бъчварова. Красавицата смята да продължи и с музикалните си занимания. "Колкото повече бягам от нея, толкова повече ми се получават нещата" - казва тя.