Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини ”Протестна мрежа” пита Борисов за проверката от НАП

От "Протестна мрежа" излязоха с открито писмо до премиера Бойко Борисов, в което питат по какви причини техни членове са проверявани от НАП. Те видяха натиск.

26.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Ако се докаже вина, Тонев няма да е депутат от ГЕРБ

Ако изнесената информация се докаже, то единствената мярка, която може да се предприеме, е Тонев да напусне парламента или да не е депутат от ГЕРБ.

24.02.15 dnes.dir.bg
новини БСП оцени негативно първите 100 дни на кабинета

Оценката на БСП за първите 100 дни от управлението е негативна, заяви Янаки Стоилов - заместник-председател на Националния съвет на БСП.

22.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов обеща 50 млн. лв. за великденски добавки

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще има великденски добавки за пенсионерите. Той поясни, че за това ще бъдат отпуснати 50 млн. лв.

22.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов изненадващо се появи на конгрес на Татяна Дончева

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова бяха гости на конгреса на "Движение 21" на Татяна Дончева, която бе преизбрана за лидер.

22.02.15 dnes.dir.bg
новини Забавянето по АМ ”Струма” е ”чудовищно”

Премиерът Бойко Борисов инспектира днес строежа на автомагистрала "Струма". "Така, както я оставихме, така я заварихме", бяха първите му думи на терена.

21.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: ЕК одобри още две оперативни програми

Премиерът Бойко Борисов обяви, че ЕК е одобрила още 2 оперативни програми, които ще бъдат финансирани с пари от ЕС в програмен период 2014-2020 г.

19.02.15 dnes.dir.bg
новини Банкерите настояха пред Борисов за нов подуправител на БНБ

Премиерът Бойко Борисов разговаря в Министерски съвет с членове на УС на Асоциацията на търговските банки за проблемите около ръководството на БНБ.

19.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Ако не ни подкрепят за дълга, ще фалира държавата

Ако не ни подкрепят в зала за дълга, няма да има пари, няма да можем да платим, ще фалира държавата и ще приключим, каза премиерът Бойко Борисов.

18.02.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Северната тангента ще е готова до 8.12

Северната скоростна тангента на Софийския околовръстен път трябва да е готова най-късно до 8 декември, каза Бойко Борисов.

18.02.15 dnes.dir.bg