Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Бойко Борисов гостува на българската общност в Истанбул

Министър-председателят Бойко Борисов гостува днес на българската общност в Истанбул, където посети Метоха към уникалната църква "Свети Стефан".

23.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов:Помощта при кризи не замества политическите решения

Еективното използване на средствата за хуманитарните дейности придобива решаващо значение, но оказването на помощ не може да замести политическите решения.

23.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов инспектира границата с Турция с министри и депутат

В личната си страница във Фейсбук премиерът изрази задоволство от видяното на границата и благодари на Великобритания за новите джипове на Гранична полиция.

22.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Предсрочни избори ще тласнат страната в хаос

При посещението си в Поморие премиерът Бойко Борисов се спря пред журналисти на актуални политически теми, в т. ч. предсрочни избори и президентски кандидатури.

21.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Повече инициативи в партньорството с Узбекистан

Премиерът Бойко Борисов е на посещение в Узбекистан, където откри българо-узбекистански завод и се срещна с президента Ислам Каримов.

18.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов сряза лентата на нов завод в Узбекистан

Министър-председателят Бойко Борисов и вицепремиерът на Узбекистан Гуломжон Ибрахимов откриха завод за рециклиране на масла.

18.05.16 dnes.dir.bg
новини Премиерът: Без стабилност големите инвеститори не идват

Премиерът Борисов преряза лентата на изградената трета фабрика от завода за каучукови съединения в автомобилната индустрия край Кърджали.

15.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Няма основание за предсрочни избори

Борисов сподели пред журналисти в Любимец, че няма основание за предсрочни избори, дори и ако ветото на президента върху текстове от Изборния кодекс бъде прието

15.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: ДСБ или блъфират или искат да уязвят президента

Призивите на Радан Кънев за подкрепа за кандидатурата на Росен Плевнелиев за втори президентски мандат са или блъф или опит да уязвят държавния глава.

14.05.16 dnes.dir.bg
новини Петков: Три сценария Борисов да се кандидатира за президент

Зам.-председателят на АБВ Румен Петков заяви, че има 3 сценария Бойко Борисов да се кандидатира за президент. Цветан Цветанов отвърна, че имат много варианти.

14.05.16 dnes.dir.bg