Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов: Няма да приема коалиция ”анти” друга партия

Бойко Борисов заяви, че не би приел коалиция "анти" някоя партия, защото това може да доведе до огромен етнически проблем.

16.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов се отказа да съди Йордан Цонев за клеветата ”мутра”

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов оттегли съдебния си иск за клевета срещу депутата от ДПС Йордан Цонев, съобщиха от партията.

16.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Готов съм да продължим преговорите с РБ

Бойко Борисов разкри защо са се провалили разговорите на ГЕРБ с Реформаторския блок. Но и каза, че е готов отново да изпрати преговорен екип.

15.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Искат да ми чупят костите, но аз търпя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще се търси консенсус на преговорите за кабинет. Но на преговори не ми се ходи с гипсирани ръце и не ми отива, каза той.

13.10.14 dnes.dir.bg
новини Съдът оневини Бареков, че нарекъл Борисов ”тъп”

Софийският районен съд обяви за невинен лидера на ББЦ Николай Бареков по делото за обида, което Бойко Борисов заведе срещу него, защото го нарекъл "тъп".

10.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Не съм диктатор, демократ съм

"На никой не му стиска да вземе властта, всички чакат на мой гръб. Не съм диктатор, а демократ", споделя Бойко Борисов пред "Труд".

08.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов готов да даде министерства и на други партии

Бойко Борисов е готов да даде министерски кресла в кабинет на ГЕРБ и на други партии, дори на БСП. Коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС е невъзможна, обяви Цветан Цветанов.

07.10.14 dnes.dir.bg
новини РБ без условия пред ГЕРБ, против кабинет, подкрепен от ДПС

Реформаторският блок обяви, че не поставя условия на ГЕРБ и не извива ръце, а чака предложение. Десните обаче няма да участват в кабинет, подкрепен от ДПС.

05.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Искам и не се страхувам да управлявам

Искам да управлявам лично аз, не се страхувам да управлявам. Това обяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в централата на партията.

05.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Костов е оглавил Реформаторите и работи за БСП

Иван Костов е оглавил Реформаторския блок и те не работят за дясно-центристка коалиция, а искат да дадат мандата на БСП, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

01.10.14 dnes.dir.bg