Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов: Готов съм да жертвам ГЕРБ, за да има кабинет

Бойко Борисов заяви, че е готов да жертва ГЕРБ, за да има кабинет и стабилност. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов каза, че за него разговорите с ГЕРБ спират.

30.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов готов да управлява и сам, ако няма коалиция с РБ

При тази ситуация на нестабилност предложихме или нови избори, или коалиция с РБ, заяви Бойко Борисов. Той обаче е готов ГЕРБ да управлява и самостоятелно.

29.10.14 dnes.dir.bg
новини Цветан Цветанов: Партията иска единствено Борисов за премиер

ПГ на ГЕРБ ще възложи мандат на Бойко Борисов да състави кабинет и това е човекът, който партията желае да бъде министър-председател, каза Цветан Цветанов.

27.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов предложи 3 варианта за кабинет

Бойко Борисов предложи 3 времеви варианта - да оглави кабинет до пролетта; до президентските избори; с цял мандат. Готов е да не е премиер, както и президент.

27.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Няма да приема коалиция ”анти” друга партия

Бойко Борисов заяви, че не би приел коалиция "анти" някоя партия, защото това може да доведе до огромен етнически проблем.

16.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов се отказа да съди Йордан Цонев за клеветата ”мутра”

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов оттегли съдебния си иск за клевета срещу депутата от ДПС Йордан Цонев, съобщиха от партията.

16.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Готов съм да продължим преговорите с РБ

Бойко Борисов разкри защо са се провалили разговорите на ГЕРБ с Реформаторския блок. Но и каза, че е готов отново да изпрати преговорен екип.

15.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Искат да ми чупят костите, но аз търпя

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ще се търси консенсус на преговорите за кабинет. Но на преговори не ми се ходи с гипсирани ръце и не ми отива, каза той.

13.10.14 dnes.dir.bg
новини Съдът оневини Бареков, че нарекъл Борисов ”тъп”

Софийският районен съд обяви за невинен лидера на ББЦ Николай Бареков по делото за обида, което Бойко Борисов заведе срещу него, защото го нарекъл "тъп".

10.10.14 dnes.dir.bg
новини Борисов: Не съм диктатор, демократ съм

"На никой не му стиска да вземе властта, всички чакат на мой гръб. Не съм диктатор, а демократ", споделя Бойко Борисов пред "Труд".

08.10.14 dnes.dir.bg