Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов подкрепи българите в чужбина за изборните правила

Премиерът се срещна с българи, живеещи в чужбина, заради спорните изборни промени и обяви исканията им за справедливи. Те ще се срещат и с Валери Симеонов.

05.05.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Много шум за нищо за промените в Изборния кодекс

Премиерът Бойко Борисов определи изминалата седмица като постановката "Много шум за нищо". Той заяви, че не е възможно сътрудничество между ГЕРБ и ДПС.

29.04.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Не ме е страх от Слави, добре дошъл на избори

Нямам страх от Слави Трифонов, добре дошъл на избори, когато иска, заяви премиерът по време на срещата с представителите на подкрепящите управлението.

26.04.16 dnes.dir.bg
новини Управляващите ревизираха частично спорните изборни промени

След среща на Бойко Борисов с ГЕРБ, ПФ, РБ и АБВ е обсъдено в чужбина да се разреши частично гласуване не само в посолства. За референдуми ще решава президентът

26.04.16 dnes.dir.bg
новини 400-500 евро отиват за бежанец, разкри Борисов пред ЕНП

Популизмът все повече се развива, а бежанците не са желани в половин Европа, а в другата половина социалните системи прегряват, каза Бойко Борисов.

25.04.16 dnes.dir.bg
новини Борисов би призовал ГЕРБ да ревизират изборните промени

Започва да ми омръзва ГЕРБ да поема цялата тежест за всяко решение, от ПФ да си защитят пред обществото задължителното гласуване, заяви премиерът Бойко Борисов.

25.04.16 dnes.dir.bg
новини Борисов убеди превозвачите да не блокират границата

Блокада на границата няма да има, но за последен път се прави този компромис от страна на превозвачите, обяви транспортният министър след намесата на премиера.

25.04.16 dnes.dir.bg
новини Борисов ще убеждава превозвачите да не блокират границата

Премиерът Бойко Борисов заяви, че ще потърси среща с българските превозвачи и ще се опита да ги убеди да не блокират гръцката граница.

22.04.16 dnes.dir.bg
новини Референдумът вероятно ще е през юли, ускоряват e-гласуването

И премиерът не убеди ГЕРБ и ПФ да се откажат от спорните решения за задължителен вот, референдумите да са отделно от изборите и да няма изборен район "Чужбина".

22.04.16 dnes.dir.bg
новини Борисов след арестите: Парите за болните деца са преведени

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че още вчера парите за лечение на деца са преведени. Майка на болно бебе пък обвини арестувания Павел Александров в арогантност.

21.04.16 dnes.dir.bg