Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов: България дарява 250 000 евро за бежанците

България е силно заинтересована от възможно най-скорошно решение на конфликта в Сирия и стабилизиране на ситуацията, заяви премиерът Бойко Борисов в Лондон.

04.02.16 dnes.dir.bg
новини Борисов успокоява българи в Лондон за бежанската вълна

Спешното временно затваряне на външните граници на ЕС ще помогне за решаване на мигрантската криза, заяви на среща с българи в Лондон премиерът Бойко Борисов.

04.02.16 dnes.dir.bg
новини Борисов и Кери ангажирани с енергийната ни независимост

Премиерът Бойко Борисов и държавният секретар на САЩ Джон Кери препотвърдиха поетите ангажименти за мерки в подкрепа на енергийната независимост на България.

03.02.16 dnes.dir.bg
новини Борисов поиска от Ципрас коридор на гръцката границата

Бойко Борисов проведе телефонен разговор с гръцкия си колега Алексис Ципрас за проблемите по българо-гръцката граница заради протестите на гръцки фермери.

02.02.16 dnes.dir.bg
новини Виктор Орбан в София: Европейците са застрашени

Европейците са застрашени. Миграционният проблем е въпрос на обществена сигурност, заяви унгарският премиер Виктор Орбан на пресконференция в София.

29.01.16 dnes.dir.bg
новини Премиерът Борисов поиска оставката на министър Тодор Танев

Премиерът Бойко Борисов разговаря с ръководството на Реформаторския блок и поиска оставката на министъра на образованието и науката Тодор Танев и неговия екип.

28.01.16 dnes.dir.bg
новини Борисов: Мафията има интерес да няма правителство и закони

Мафията има интерес да няма правителство, да няма парламент и да не минават законите, и олигарсите да си вземат милиардите, които са свикнали да получават.

27.01.16 dnes.dir.bg
новини Брюксел изпраща експерти в България

Правителството на Бойко Борисов не може да избяга от прилагането на правосъдната реформа, след като самό е поискало помощ от експерти от Брюксел.

27.01.16 dnes.dir.bg
новини Захариева: Борисов препраща и на мен SMS-и, че ме топят

Правосъдният министър Екатерина Захариева заяви, че не вижда заплаха в SMS-а от премиера до шефа на ВКС. Борисов препращал и на нея, за да й каже, че я топят.

22.01.16 dnes.dir.bg
новини Бойко Борисов: Нямам общо с кадрови промени във ВСС

Премиерът Бойко Борисов пише във Фейсбук страницата си, че не се меси в работата на никого и няма общо с кадрови промени във ВСС, под каквато и да е форма.

20.01.16 dnes.dir.bg