Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов ни издействал специален статут за имигрантите в ЕС

Германия и Великобритания са подкрепили искането на България страната ни да бъде изключена от новата схема за разселване на бежанци от Италия и Гърция.

26.06.15 dnes.dir.bg
новини България подкрепи някои британски идеи за реформа на ЕС

Премиерът на Великобритания прие поканата за официално посещение в страната ни през ноември. Преди Европейския съвет в Брюксел Бойко Борисов разговаря с него.

25.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Нищо лошо в партньорско учение на 7, 8, 10 страни

Бойко Борисов не е притеснен от разполагането у нас на тежка военна техника на САЩ, което предизвика скандал. Ще има няколко десетки танка, каза министър Ненчев

25.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Гърция да си направи реформите, но ЕС да чуе и нас

Направили сме всичко необходимо клоновете на гръцките банки у нас да не създадат проблем, макар че когато мечката играе в комшиите, винаги е проблемно.

25.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Няма да покрием допълнителен дефицит в НЗОК

Бойко Борисов призова НЗОК "да седне" и да си направи разчетите. Владислав Горанов предупреди, че здравната система е в състояние на свободно падане.

23.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов също на протест с бизнеса срещу КЕВР

Премиерът Бойко Борисов обяви, че той сам ще се присъедини към протеста на работодателите за цената на тока. Той също не е съгласен с КЕВР и създава екшън група

19.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов иска преразглеждане на случая с генерал Шивиков

Премиерът Борисов настоя по време на днешното правителствено заседание военният министър Николай Ненчев да изясни случая с подалия оставка ген. Димитър Шивиков.

17.06.15 dnes.dir.bg
новини ЕК одобри и последните две оперативни програми за България

ЕК одобри днес две оперативни програми за България. Впечатлена съм от работата на българските власти, заяви в София еврокомисарят Корина Крецу

16.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Като пожарникар ви казвам - не си играйте с огъня

Призовавам всички да бъдат по-внимателни, когато си играят с огъня. На базата на огромната нестабилност в региона, трябва да си пазим черджето, да не го запалим

16.06.15 dnes.dir.bg
новини Борисов договаря подкрепа от Швейцария

Сред приоритетите на посещението на премиера Борисов в Швейцария са полицейското сътрудничество и присъединяването на България към Шенгенското пространство.

15.06.15 dnes.dir.bg