Бойко Борисов

Област: Политика   
Рождена дата: 13 Юни 1959    Зодия: Близнаци   
новини Борисов за сваления СУ-24: Виждате ли през какво съм минал

В никакъв случай, когато НАТО, в лицето на Турция, и Русия са в такъв конфликт, това не е добро, не е приятно и не води до положителни резултати.

24.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов получи свой триизмерен портрет от китайския премиер

Премиерът Бойко Борисов, който е на посещение в Китай, се похвали, че е получил свой портрет като подарък от китайския си колега.

24.11.15 dnes.dir.bg
новини Рейтингът на Борисов расте 15-и месец, най-харесват Павлова

Управляващата коалиция и най-вече ГЕРБ излизат с повишено доверие след местните избори, но същевременно ключови министри и политики губят подкрепа.

23.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов в Китай: Народите, които търсят мир, ще победят

Бойко Борисов обяви, че България, Сърбия, Македония, Румъния и останалите страни от Централна и Източна Европа могат да реализират съвместни проекти с Китай.

23.11.15 dnes.dir.bg
новини Бойко Борисов на посещение в Китай със 7 министри

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Четвъртата среща на правителствените ръководители на Китай и страните от Централна и Източна Европа.

21.11.15 dnes.dir.bg
новини България няма да участва в операция срещу ИДИЛ

Бойко Борисов отговори отрицателно на въпрос дали България ще има ангажимент в евентуална операция на цяла Европа спрямо Ислямска държава.

19.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов за ”Яневагейт”: Две каки се събрали и си говорят

Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия - това заяви за първи път премиерът Бойко Борисов по повод т. нар. "Яневагейт".

17.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов: Не съм такъв ястреб, балансът в света е крехък

“Аз не съм такъв голям ястреб и не влизам в такива тези, защото балансът в света днес е толкова крехък, че трябва да си мерим думите.”

17.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов призова за бдителност и подозрителност

Това е новият 11 септември за Европа. Всеки киносалон и всяка сладкарница е пряко уязвима, каза Бойко Борисов след заседание на щаба по сигурност и миграция.

14.11.15 dnes.dir.bg
новини Борисов свика щаба за сигурност

Премиерът Бойко Борисов е свикал Оперативния щаб по сигурността, за да се набележат мерки, които страната ни ще предприеме след атаките във Франция.

14.11.15 dnes.dir.bg